11 Aralık 2014

2014 Yılının En İyi 5 Oyunu

 Tıkla Oku

Far Cry 4

Türk oyun yapımcıları Yerli Kardeşler'in yarattığı video oyunu Far Cry'ın devamını Ubisoft getiriyor. Far Cry 3 ile büyük beğeni toplayan Ubisoft, serinin dördüncü oyununda, Himalayalarda yaşanan bir çatışmanın ortasında silahlı gruplar ve şizofren katiller kalan masum kahramanın öyküsünü anlatıyor

GTA V (PC)

PC oyuncularının merakla beklediği GTA V, yüzünü gösterdi. Oyun konsol oyuncuları kadar PC oyuncularını da son derece heyecanladıracak özelliklere sahip. Oyun aynı zamanda Playstation 4 ve Xbox One için de yeniden yayınlanacak. Böylece yeni nesil konsol oyuncuları da GTA V'e kavuşacak.

Assassin's Creed: Unity

Assassin's Creed efsanesi bu kez Fransız Devrimi ile devam ediyor. Suikastçi kahramanlarımız bu kez grup halinde çalışıyorlar ve Fransız halkının despot yönetime karşı ayaklanmasına yardımcı oluyorlar.

Homefront 2

ABD'yi işgal eden Kuzey Kore ordusuna karşı, Amerikalı vatandaşların gerilla savaşını anlatacak olan HomeFront 2, gelişmiş grafikleri ve etkileyici senaryosu ile göz dolduracak gibi görünüyor. Oyun 2015'te çıkacak.

Middle Earth: Shadow of Mordor

The Lord of The Rings dünyasına geçen çok etkileyici bir macera oyunu olan Middle Earth: Shadow of Mordor, karanlık güçlerin arasına sızarak görevini yerine getirmeye çalışan çok yetenekli bir ajanın öyküsünü anlatıyor. Oyun çok etkileyici dövüş sahneleri ve düşmanın zihnini kontrol etmek gibi birçok farklı özellikle de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içiren yorumlar silinmektedir.Lütfen hakaret ve küfür içeren yorumlar yazıpda bize iş çıkarmayın =))
Not: Yorum gönderden sonra güvenlik ekranı geldiğinden kodlamadan kaynaklanan bi hatadan ötürü eksik çıkmaktadır.Çıkan güvenlik ekranında yazınıza tıklayıp Tab tuşunu kullarak alt satırlara inebilirsiniz...